Přeskočit na hlavní obsah

CETEARYL ALCOHOL

CETEARYL ALCOHOL

Obecný názevCetearyl Alkohol, Cetyl Stearyl Alcohol, Cetylstearylalkohol, Ketostearylalkohol, Cetostearylalkohol

Charakteristika:

Jedná se o směs cethylalkoholu a stearylalkoholu. Je to mastný zvláčňující prostředek s hydratačním účinkem. Má zcela bezpečné vlastnosti, nedráždí ani nealergizuje.

Kosmetický účinek:

Cetylstearylalkohol má vliv na vhodnou konzistenci kosmetiky a zvyšuje její lepivost, čímž usnadňuje její aplikaci. Působí také jako emulgátor - to znamená, že stabilizuje emulzi tím, že umožňuje spojení vodní fáze s tukovou. Jako emolient zjemňuje pokožku a vytváří na ní ochrannou vrstvu, která zabraňuje nadměrné ztrátě vody z pokožky. Zprostředkuje tedy hydratační účinek. V kosmetice je vynikající pro suchou a podrážděnou pokožku - což jsou přesně čerstvě potetovaná místa.

Cetylostearylalkohol najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.