Přeskočit na hlavní obsah

Alantoin

Alantoin

Obecný název: Alantoin

Charakteristika: 

Derivát kyseliny močové, organické chemické sloučeniny získávané přirozeně z rostlin (např. javoru, ježovky, sóji nebo fazolí). Používá se v lékařství a kosmetice, nezpůsobuje podráždění. Má hydratační vlastnosti, chrání před UV zářením, tonizuje, zabraňuje nadměrnému pocení. Urychluje rekonstrukci poškozených buněk a mezibuněčných spojů, čímž podporuje regeneraci ran. Stimuluje růst tkání a zároveň snižuje mutagenní účinky jiných látek.

Kosmetický účinek:

Je nezbytný pro ochranu tetování před slunečními paprsky. V první fázi podporuje regeneraci a snižuje podráždění, zatímco později působí proti vysušování pokožky tím, že na sebe váže molekuly vody.

 

Alantoin najdete v:

Tubu Tattoo Cream Pina Colada Loveink

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.