Přeskočit na hlavní obsah

Butyrospermum parkii butter

Bambucké máslo

Obecný název: Bambucké máslo

Charakteristika:

Rostlinný olej vyráběný z plodů stromu Parka. Bohatý na mononenasycenou kyselinu olejovou a nasycenou kyselinu stearovou. Obsahuje fytosteroly - složku membrán rostlinných buněk, která je základem léčiv. Je téměř bez zápachu, bělavé barvy a pastovité konzistence. Používá se v kosmetice i při vaření (vhodný ke konzumaci). Je také součástí náboženských rituálů původních obyvatel Ugandy. Není potenciálním alergenem a pro jeho použití v kosmetice neexistují žádná omezení.

Kosmetický účinek:

Je to zvláčňující látka, která na pokožce vytváří film zabraňující nadměrnému odpařování vody, takže má hydratační, zvláčňující a vyhlazující účinek. Pomáhá tetované pokožce, aby zůstala pevná a nevysušovala se.

Bambucké máslo najdete v:

Tubu Tattoo Cream Pina Colada LoveinkTattoo Butter Papaya 100ml balení v hliníkové plechovce se žlutou etiketou LoveinkTattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketouTattoo Butter Aloe 100ml balení v hliníkovém plechovkovém obalu se zelenou etiketou

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.