Přeskočit na hlavní obsah

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Obecny nazev: Kaprylové/Kaprinové triglyceridy

Charakteristika:

Změkčující látka pocházející z kokosového oleje. Má promašťující vlastnosti - vytváří na pokožce film, který chrání přirozenou lipidovou vrstvu. Díky tomu je jemnější, hladší, lépe vyživená a hydratovaná. Zároveň propouští vzduch, takže pokožka může volně dýchat. Nemá žádné negativní účinky na životní prostředí. Snižuje aktivitu volných radikálů, čímž zachovává mladistvý vzhled pokožky, její pružnost a odolnost po delší dobu. Je šetrný také ke sliznicím.

Kosmetický účinek:

Díky svým hydratačním a promašťujícím vlastnostem se doporučuje zejména pro péči o tetovanou pokožku v létě, kdy je náchylná k vysušování. Zlepšuje také fyzikální vlastnosti kosmetických přípravků a usnadňuje jejich aplikaci.

Triglycerid kapryl-kapricový najdete v:

 

Tubu Tattoo Cream Pina Colada Loveink

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.