Přeskočit na hlavní obsah

CETEARYL STEARATE

CETEARYL STEARATE

 Obecny nazev: Glyceryl stearate citrate

Charakteristika:

Cetearyl stearatu je ester kyseliny stearové a cetearylalkoholu. Je to látka přírodního původu.

Kosmetický účinek:

V kosmetických produktech zvyšuje lepivost výrobku, usnadňuje jeho nanášení a zlepšuje jeho konzistenci. Je zvláčňující, což znamená, že na pokožce vytváří ochranný film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody. Výsledkem je lepší hydratace pokožky. Rovněž ošetřuje tetovanou pokožku - zjemňuje ji a vyhlazuje.

Cetearyl stearatu najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.