Přeskočit na hlavní obsah

Cocos nucifera oil

Cocos nucifera oil

Obecný název: Kokosový olej 

Charakteristika:

Získává se lisováním dužiny plodů kokosové palmy. Používá se hojně v kosmetickém, potravinářském a textilním průmyslu a při výrobě svíček. Obsahuje kyselinu laurovou, což je vysoce nasycená mastná kyselina, která podporuje imunitní systém. Má hydratační a promašťující účinky. Je dobrým prostředkem pro rozpouštění hydrofobních látek a má také aromatické vlastnosti. Je bezpečná pro vnější použití, ale v příliš velkém množství vykazuje komedogenní vlastnosti.

Kosmetický účinek:

Dokonale promašťuje a hydratuje pokožku a umožňuje jí zachovat si pružnost. Chrání před únikem vody a živin z hlubších vrstev pokožky, proto by měl být součástí každodenní péče o tetování.

Kokosový olej najdete v:

Tattoo Butter Papaya 100ml balení v hliníkové plechovce se žlutou etiketou LoveinkTattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketouTattoo Butter Aloe 100ml balení v hliníkovém plechovkovém obalu se zelenou etiketou

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.