Přeskočit na hlavní obsah

ECTOIN

ECTOIN

Obecný název: Ektoin

Charakteristika: 

Ektoin je přísada přírodního původu - získaná z mikroorganismů. Při extrémních podmínkách ho bakterie produkují kvůli jeho ochranným vlastnostem. Zabraňuje škodlivým účinkům slunečního záření a váže molekuly vody. Není divu, že se stal žádanou složkou kosmetických výrobků. Tyto vlastnosti mají podobný účinek i na naši pokožku.

Kosmetický účinek:

Ektoin má v kosmetice velmi široké oblasti použití - má ochranný, protistárnoucí, regenerační účinek, zklidňuje podráždění, zklidňuje a omezuje svědění. Podporuje obnovu buněk poškozených UV zářením a působí proti fotostárnutí. Za vyzdvihnutí stojí jeho intenzivní hydratační funkce - má schopnost vázat vodu a zabraňovat její nadměrné ztrátě z buněk. Kombinace ektoinu a kyseliny hyaluronové hydratační účinek ještě zvyšuje. Takové duo najdete v našem krému na tetování Pina Colada, který je určen k péči o čerstvé tetování. Jsme si jisti, že pochybnosti o tom, proč se jedná o kosmetiku pro speciální úkoly, jsme již probrali 🙂 .

 

Ektoin najdete v:

 

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.