Přeskočit na hlavní obsah

Citrus aurantium dulcis peel oil expressed

Citrus aurantium dulcis peel oil expressed

Obecny nazev: Esenciální olej z pomeranče

Charakteristika:

Získává se ze slupek pomerančů metodou lisování za studena nebo destilací. Má žlutooranžovou barvu a charakteristickou sladce citrusovou vůni s nádechem hořkosti. Pro své biologické účinky se používá již tisíce let. Je oblíbenou složkou mnoha kosmetických a parfémových výrobků.

Kosmetický účinek:

Hlavním úkolem kosmetického esenciálního oleje je dodat mu správnou vůni. Má osvěžující, relaxační a terapeutický účinek. Má také biocidní účinek, potlačuje růst mikroorganismů. Díky svým protizánětlivým vlastnostem snižuje zánět v oblasti čerstvého tetování.

Esenciální olej z pomeranče najdete v:

Tattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketou

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.