Přeskočit na hlavní obsah

Geranyl acetate

Geranyl acetátu

Obecny nazev: Geranyl acetát

Charakteristika:

Geranyl acetát je organickou chemickou sloučeninou, která je esterem kyseliny octové a geraniolu, patřící do skupiny terpenoidů. Přirozeně se vyskytuje v esenciálních olejích mnoha rostlin, například růže, pelargonie a citrusů. Vyznačuje se příjemnou květinovou vůní s tóny růží a citrusů, díky čemuž se hojně používá v parfémářském a aromaterapeutickém průmyslu. 

Kosmetický účinek:

Chrání pokožku jak před UVB zářením (které ohrožuje především pokožku), tak před UVA zářením, které proniká mnohem hlouběji, dokonce i do podkožních vrstev. Chrání inkoust před rozpadem a odstraněním z buněk.

Geranyl acetátu najdete v:

Tattoo Butter Papaya v černé hliníkové plechovce se žlutou etiketou 50ml

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.