Přeskočit na hlavní obsah

Glycerin

Glycerin

Obecný název: Glycerin

Charakteristika:

Byl nalezen zcela náhodou jako odpadní produkt při výrobě mýdla. Našel široké uplatnění od kosmetiky, medicíny a potravinářského průmyslu až po pyrotechniku. Usnadňuje rozpouštění tuků a je rozpustný ve vodě a alkoholu. Zabraňuje vysychání kosmetických přípravků a má konzervační účinky. Váže molekuly vody, a tím zabraňuje její ztrátě pokožkou. Zároveň usnadňuje pronikání živin do hlubokých vrstev pokožky.

Kosmetický účinek:

Hloubkově hydratuje pokožku a zároveň otevírá cestu živinám do pokožky. To je důležité zejména pro kosmetiku na tetování, která musí působit velmi hluboko, aby byla účinná.

Glycerin najdete v:

Tubu Tattoo Cream Pina Colada Loveink

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.