Přeskočit na hlavní obsah

Glyceryl stearate

stearát glycerolu

Obecný název: Stearát glycerolu

Charakteristika: 

Glycerol-stearát je ester glycerinu a glycerolu. Je to běžně používaný změkčovadlo a emulgátor v kosmetice. V kosmetice hraje roli při tvorbě textury, stabilizaci a úpravě.

Kosmetický účinek:

Glycerol-stearát ovlivňuje jemnost a hydrataci tetované pokožky. Vytváří na ní ochrannou vrstvu, čímž snižuje ztrátu vody odpařováním. V kosmetických přípravcích působí také jako emulgátor. To znamená, že spojuje vodní a olejovou fázi v kosmetickém přípravku a vytváří homogenní konzistenci (emulzi). Ovlivňuje konzistenci a aplikační vlastnosti kosmetického přípravku. 

Stearát glycerolu najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.