Přeskočit na hlavní obsah

Korund

OXID HLINITÝ

Obecny nazev: Oxid-hlinity

Charakteristika:

Je to minerální složka přírodního původu. Ovlivňuje konzistenci kosmetického přípravku - řídí jeho lepivost. Snižuje průhlednost kosmetického přípravku a dodává mu bílou barvu. Zabraňuje slepování složek v kosmetickém přípravku - včetně oxidu titaničitého a oxidu zinečnatého. Má vlastnosti pohlcující vodu, čímž zabraňuje nadměrné vlhkosti.

Kosmetický účinek:

Korund v kosmetice působí při aplikaci matnějším dojmem. Má zmatňující a stahující účinek. Vykazuje protizánětlivé vlastnosti, což je velmi důležité při procesu hojení čerstvého tetování.

Korund najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.