Přeskočit na hlavní obsah

Linalool

 Linalol v kosmetice na tetování | Loveink

Obecny nazev: Linalol

Charakteristika:

Látka používaná ve vonných kompozicích. Dodává kosmetickým přípravkům vůni konvalinek. Linalool se vyskytuje ve dvou formách, které se liší vůní - jedna je jemnější a květinová, zatímco druhá má dřevitou vůni. Získává se z přírodních zdrojů, včetně citrusů, máty, jasmínu a bergamotu. Díky svým vonným vlastnostem se tato složka často používá v kosmetice.

Kosmetický účinek:

Především dodává kosmetickému přípravku výraznou vůni jako složka vonné kompozice. Kromě toho má baktericidní, antiseptické a relaxační účinky.

Linalol najdete v:

Tattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketou

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.