Přeskočit na hlavní obsah

Macadamia integrifolia seed oil

Macadamia integrifolia seed oil

Obecný název: Olej z makadamových semen

Charakteristika: 

Velmi mastný přírodní olej získávaný ze semen makadamiového stromu. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny a vitaminy, včetně kyseliny oleopalmitoleové, která se přirozeně vyskytuje v lidské pokožce. Zabraňuje nadměrnému odpařování vody z povrchu pokožky a je odolný vůči teplu. Není komedogenní a mohou ho používat i lidé s aknózní pletí. Doporučuje se pro suchou, poškozenou, citlivou a podrážděnou pleť. Nevyvolává alergie.

Kosmetický účinek:

Má hydratační účinek, vytváří na povrchu pokožky film, který zabraňuje nadměrné ztrátě vody. Zanechává tetovanou pokožku jemnou, hladkou a vyživenou a pomáhá udržovat jasné kontury a zářivé barvy.

Olej z makadamových semen najdete v:

Tubu Tattoo Cream Pina Colada Loveink

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.