Přeskočit na hlavní obsah

Macadamia ternifolia seed oil

Macadamia ternifolia seed oil

Obecný název: Olej z makadamových ořechů

Charakteristika: 

Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, minerály a vitamíny. Má antioxidační, vyhlazující a protivráskový účinek, hydratuje a promašťuje pokožku a vytváří na její povrchu ochrannou vrstvu proti nadměrné ztrátě vody. Chrání, zklidňuje a vyživuje epidermis a dermis. Mimo jiné se používá k masážím, protože neucpává póry a zároveň spouští procesy, které podporují spalování tuků. Je dobrým nosičem pro éterické oleje.

Kosmetický účinek:

Díky svému hydratačnímu a promašťujícímu účinku umožňuje pokožce zůstat v dobrém stavu. Pro tetované to znamená péči o vzor, který si i po letech zachovává jasné kontury a živé barvy.

 

Olej z makadamových ořechů najdete v:

Tattoo Butter Papaya 100ml balení v hliníkové plechovce se žlutou etiketou LoveinkTattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketouTattoo Butter Aloe 100ml balení v hliníkovém plechovkovém obalu se zelenou etiketou

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.