Přeskočit na hlavní obsah

Myristyl myristate

MYRISTYL MYRISTATE

 Obecny nazev: Myristyl myristát, Tetradecyl myristate, Tetradecyl tetradecanoate

Charakteristika:

Myristyl myristate je získán z rostlin - z muškátového, palmového nebo kokosového oleje. Je ve formě měkkého vosku, který se při vystavení tělesné teplotě rozpouští. Ovlivňuje konzistenci a stabilitu kosmetických přípravků, usnadňuje jejich aplikaci a dodává jim bílou barvu.

Kosmetický účinek:

Je to zvláčňující látka s okluzivními vlastnostmi (vytváří na povrchu pokožky ochrannou vrstvu, která zabraňuje ztrátě vody z epidermis). Ovlivňuje konzistenci přípravku, čímž usnadňuje jeho aplikaci. Hydratuje, zjemňuje a vyhlazuje pokožku s tetováním a omezuje olupování.

Myristyl myristate najdete v:

Tubu Tattoo Cream Pina Colada Loveink

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.