Přeskočit na hlavní obsah

Octyldodecanol

oktyldodekanol

Obecny nazev: Oktyldodekanol

Charakteristika:

Oktyldodekanol je organická chemická sloučenina ze skupiny alkoholů, která se běžně používá v kosmetice. Může v nich plnit řadu funkcí. Jako rozpouštědlo pro ostatní složky umožňuje jejich rovnoměrné rozložení a promíchání. V kosmetických přípravcích, které obsahují jak vodné, tak mastné složky, může oktyldodekanol působit jako stabilizátor emulze, pomáhá je udržet homogenně spojené a zabraňuje rozvrstvení výrobku.

Kosmetický účinek:

Jako zvláčňující látka pomáhá zjemnit a vyhladit pokožku. Na pokožce vytváří ochrannou vrstvu, která zabraňuje nadměrnému odpařování vody. Jeho hydratační vlastnosti jsou užitečné zejména pro suché oblasti pokožky, které mohou být náchylnější ke ztrátě vlhkosti. Kromě toho může oktyldodekanol také pomoci udržet intenzitu barev tetování tím, že udržuje pokožku hydratovanou, což působí proti vysoušení a odlupování, které může vést k vyblednutí nebo zmatnění barev.

Oktyldodekanol najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.