Přeskočit na hlavní obsah

Octyldodecyl oleate

Octyldodecyl oleate

Obecny nazev: Oktyldodecyl oleát

Charakteristika:

Oktyldodecyl oleát je ester získaný z olivového oleje. Vyskytuje se jako žlutě zbarvená kapalina. Je to zvláčňující látka se zjemňujícím a hydratačním účinkem na pokožku.

Kosmetický účinek:

V kosmetice působí především jako změkčovadlo. To znamená, že na pokožce vytváří film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody z pokožky. Hraje tedy nepřímou roli při hydrataci pokožky. Zároveň pokožku zjemňuje a usnadňuje roztírání kosmetického přípravku. 

Oktyldodecyl oleát najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.