Přeskočit na hlavní obsah

Octyldodecyl stearoyl stearate

OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE

Obecny nazev: Octyldodecyl stearoyl stearate

Charakteristika:

Oktylodecylstearát se získává z kyseliny stearové. Je to emulgátor a stabilizátor v kosmetice. Reguluje viskozitu kosmetického přípravku. Jako zvláčňující látka má na pokožku pečující účinek.

Kosmetický účinek:

Oktylodecylstearát má nepřímý vliv na hydrataci pokožky. Vytváří na jejím povrchu ochrannou vrstvu, která zabraňuje ztrátě vody. Má spíše povrchový účinek a neproniká hluboko do pokožky. Pomáhá obnovit hydrolipidovou bariéru a změkčuje a zjemňuje tetovanou pokožku.

Octyldodecyl stearoyl stearate najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.