Přeskočit na hlavní obsah

POLYHYDROXYSTEARIC ACID

POLYHYDROXYSTEARIC ACID

Obecny nazev: Polyhydroxystearynová kyselina

Charakteristika:

V kosmetice působí jako emulgátor - spojuje vodní fázi s olejovou a vytváří emulzi. Zlepšuje konzistenci kosmetického přípravku a usnadňuje jeho roztírání. Zvyšuje také stabilitu kosmetiky a prodlužuje její trvanlivost. Umožňuje spojení nerozpustných složek s kosmetickými přípravky - například minerálů a pigmentů. Často se používá jako složka v kosmetice s minerálními opalovacími přípravky.

Kosmetický účinek:

Na pokožce vytváří ochrannou vrstvu, která zabraňuje odpařování vody. Proto má nepřímý hydratační účinek. Kromě toho pokožku promašťuje a zvláčňuje. Tím zabraňuje nadměrnému vysušování tetované pokožky.

Polyhydroxystearynovou kyselinu najdete v:

 

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.