Přeskočit na hlavní obsah

PROPANEDIOL

PROPANEDIOL

Obecný název: Propylen glycol

Charakteristika: 

Rostlinný glykol se vyrábí fermentací cukrů z kukuřice. Jedná se tedy o složku přírodního původu. V kosmetice plní řadu funkcí, což z něj činí velmi cennou složku. Kromě toho je skvělou, ekologickou a bezpečnou alternativou k jiným glykolům.

Kosmetický účinek:

Propandiol vylepšuje konzistenci kosmetického přípravku. Je také rozpouštědlem a stabilizátorem. Zvyšuje vstřebávání účinných látek, jelikož je jejich skvělým transportérem. Podporuje účinek konzervačních látek - použitím rostlinného glykolu v kosmetice lze snížit množství konzervačních látek obsažených v kosmetice. Má pečující a hydratační účinek pro lepší vzhled tetovaných míst.

 

Propanediol najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.