Přeskočit na hlavní obsah

Prunus amygdalus dulcis oil

Olej ze sladkych mandli v kosmetice na tetování | Loveink

Obecný název: Olej ze sladkých mandlí

Charakteristika:

Přírodní zvláčňující látka s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, makro- a mikroprvků, bílkovin a vitamínů. Regeneruje lipidovou vrstvu a zlepšuje prokrvení pokožky tím, že utěsňuje stěny cév. Projevuje silné antioxidační vlastnosti a chrání pokožku před volnými radikály. Stimuluje tvorbu kolagenových vláken a vytváří bariéru, která chrání pokožku před vnějšími vlivy. Široce se používá v kosmetice, je bezpečný pro děti a těhotné ženy.

Kosmetický účinek:

Je to zvláčňující látka, která na pokožce vytváří film zabraňující nadměrnému odpařování vody, takže má hydratační, zvláčňující a vyhlazující účinek. Pomáhá tetované pokožce, aby zůstala pevná a nevysušovala se.

Olej ze sladkých mandlí najdete v:

 

Tubu Tattoo Cream Pina Colada LoveinkTattoo Butter Papaya 100ml balení v hliníkové plechovce se žlutou etiketou LoveinkTattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketouTattoo Butter Aloe 100ml balení v hliníkovém plechovkovém obalu se zelenou etiketou

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.