Přeskočit na hlavní obsah

Prunus armeniaca kernel oil

Prunus armeniaca kernel oil

Obecný název: Olej z meruňkových jader

Charakteristika:

Přirozený olej získávaný ze semen meruňky obecné, která roste v Evropě, Asii a Americe. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, vitamíny a minerální látky. Snadno se vstřebává a snižuje transepidermální ztrátu vody. Podporuje regeneraci buněk a stimuluje tvorbu kolagenu. Když ho zneužívají lidé se sklonem k akné, může mít komedogenní účinek. Je také zodpovědný za dodání vůně kosmetickému přípravku. Může být používán u těhotných žen a dětí.

Kosmetický účinek:

Chrání pokožku před nadměrnou ztrátou vody a podporuje regeneraci pokožky, což je důležité zejména pro tetovanou pokožku. Podporuje regeneraci pokožky s čerstvým tetováním a pomáhá udržet její estetický vzhled i po mnoha letech.

Olej z meruňkových jader najdete v:

Tattoo Butter Papaya 100ml balení v hliníkové plechovce se žlutou etiketou LoveinkTattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketouTattoo Butter Aloe 100ml balení v hliníkovém plechovkovém obalu se zelenou etiketou

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.