Přeskočit na hlavní obsah

Silver citrate

Silver citrate

Obecny nazev: Citrát stříbra

Charakteristika:

Organický derivát kyseliny citronové. Má dezinfekční, baktericidní a fungicidní účinky. Běžně se používá v antiperspirantech, protože zabraňuje růstu mikroorganismů zodpovědných za nepříjemný zápach. Chrání nejen pokožku, ale i samotný kosmetický přípravek a prodlužuje jeho trvanlivost po otevření. Je složkou mnoha čisticích prostředků a interiérových deodorantů. Zároveň nezpůsobuje podráždění, takže jej lze použít i na poškozenou pokožku. Je oblíbenou složkou antibakteriálních gelů na ruce.

Kosmetický účinek:

Jeho hlavním úkolem je blokovat růst mikroorganismů na pokožce, aniž by docházelo k nežádoucímu vysušujícímu účinku. To je důležité zejména u tetovací kosmetiky aplikované na čerstvou ránu (např. mýdla).

Citrát stříbra najdete v:

Láhev černého tetovacího mýdla se stříbrným popiskem, 100% vegan, na průhledném pozadí. Na láhvi je napsáno 'TATTOO SOAP', 'After Tattooing & Daily Care' a objem 150 ml.

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.