Přeskočit na hlavní obsah

SODIUM ANISATE

SODIUM ANISATE

 Obecny nazev: Sodná sůl kyseliny anýzové

Charakteristika:

Známý také jako anisan sodný. Jedná se o sodnou sůl kyseliny anýzové přírodního původu - získanou z fenyklu. Anizát sodný se používá v kosmetickém průmyslu jako konzervační látka.

Kosmetický účinek:

Jeho kosmetický účinek spočívá v zachování bezpečnosti a trvanlivosti kosmetického přípravku tím, že inhibuje růst mikroorganismů.

Sodium anisatu najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.