Přeskočit na hlavní obsah

Sodium Hyaluronate

Hyaluronát sodný

Obecny nazev: Hyaluronát sodný

Charakteristika:

Derivát kyseliny hyaluronové. Vyskytuje se přirozeně v živých organismech (např. jako součást lidských slz). Chrání před nadměrným odpařováním vody z epidermis a stimuluje tvorbu kolagenu, čímž urychluje proces regenerace. Je důležitou součástí stěn cév, kloubní synovie nebo hlasivek. Vykazuje antioxidační vlastnosti a má také antimikrobiální a imunosupresivní účinky. Je nezbytný pro správnou funkci většiny tkání a orgánů. Je hojně využíván v kosmetice a lékařství.

Kosmetický účinek:

Zachovává v pokožce cennou vodu a udržuje ji dostatečně hydratovanou. Podporuje transport živin, podporuje regeneraci pokožky. Je nepostradatelný jak v první fázi hojení tetování, tak při jeho následné péči.

Hyaluronát sodný najdete v:

Tubu Tattoo Cream Pina Colada Loveink

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.