Přeskočit na hlavní obsah

SODIUM LEVULINATE

SODIUM LEVULINATE

 Obecny nazev: Levulinát sodný, sodná sůl kyseliny levulos

Charakteristika:

Je to sodná sůl kyseliny levulos, která je získávána z kukuřice. Má především baktericidní účinek a zároveň je velmi jemnou a bezpečnou složkou pro pokožku. Lze ji použít v kosmetice pro těhotné ženy a suchou a citlivou pleť.

Kosmetický účinek:

Účinkuje jako přírodní konzervační prostředek, který brání růstu mikroorganismů a bakterií v kosmetickém přípravku. Kromě toho stabilizuje pH, což je velmi důležité pro správný stav pokožky..

Sodium levulinate najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.