Přeskočit na hlavní obsah

SORBITAN OLIVATE

SORBITAN OLIVATE

Obecný název: Sorbitan olivate

Charakteristika: 

Oliváty sorbitolu jsou složkou rostlinného původu. Získává se mimo jiné z olivového oleje. Díky svým zvláčňujícím a emulgačním vlastnostem se hojně používá v mnoha kosmetických přípravcích.

Kosmetický účinek:

V kosmetice působí jako emulgátor - spojuje nevazebné fáze kosmetického přípravku dohromady a vytváří jednotnou emulzi. Má proto významný vliv na konečnou konzistenci výrobku a prodlužuje jeho trvanlivost tím, že zabraňuje rozleptávání. Kromě toho je také emolientem, tj. vytváří na povrchu pokožky ochranný film, který zabraňuje odpařování vody. Má tedy nepřímý vliv na hydrataci tetované pokožky.

 

Sorbitan olivatu najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.