Přeskočit na hlavní obsah

STEARIC ACID

STEARIC ACID

Obecny nazev: Kyselina stearová

Charakteristika:

Přírodní nasycená mastná kyselina. Působí jako emulgátor - umožňuje tvorbu emulze tím, že spojuje vodní a olejovou fázi. Je stabilizátorem a prodlužuje životnost kosmetického přípravku. Používá se jako přísada do čisticí kosmetiky po umytí těla povrchově aktivními látkami. Mycí prostředky smývají tukovou vrstvu pokožky, což může způsobit její vysušení. Kyselina stearová tomu zabraňuje a obnovuje tukovou vrstvu.

Kosmetický účinek:

Nepřímo zvlhčuje díky tvorbě lipidové vrstvy na povrchu pokožky. Zabraňuje vysychání pokožky v místě čerstvého tetování, které by mohlo zhoršit průběh hojení a implementaci pigmentu.

Kyselinu stearovou najdete v:

 

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.