Přeskočit na hlavní obsah

Terpineol

terpinen

Obecny nazev: Terpinen

Charakteristika:

Terpinen je organická chemická sloučenina patřící do skupiny terpenových alkoholů. Přirozeně se vyskytuje v esenciálních olejích mnoha rostlin, například čajovníku, levandule a citronu. Terpineol se vyznačuje příjemnou květinovou vůní s tóny šeříku, díky čemuž je oblíbenou složkou parfémů a aromatických výrobků.

Kosmetický účinek:

V kosmetice se používá nejen pro své vonné vlastnosti, ale také pro své antiseptické a protizánětlivé účinky. Kromě toho se vyznačuje antiseptickými účinky, tj. zabraňuje růstu mikroorganismů v kosmetickém přípravku, čímž prodlužuje jeho trvanlivost.

Terpinen najdete v:

 Tattoo Butter Orange 100ml balení v hliníkové plechovce s oranžovou etiketouTattoo Butter Papaya 100ml balení v hliníkové plechovce se žlutou etiketou Loveink

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.