Přeskočit na hlavní obsah

Trihydrostearin

Trihydrostearin v kosmetice na tetovani

Obecny nazev: Trihydroksystearin

Charakteristika:

Trihydroxystearin je bílá nebo mírně nažloutlá látka, která se nejčastěji vyskytuje ve formě prášku nebo šupinek. Používá se v kosmetickém průmyslu jako změkčovadlo, stabilizátor emulze a pojivo, což z něj činí univerzální složku různých kosmetických výrobků. Jako emulgátor spojuje olejovou a vodní fázi a vytváří stabilní emulze. 

Kosmetický účinek:

V kosmetice se používá nejen pro své vonné vlastnosti, ale také pro své antiseptické a protizánětlivé účinky. Kromě toho se vyznačuje antiseptickými účinky, tj. zabraňuje růstu mikroorganismů v kosmetickém přípravku, čímž prodlužuje jeho trvanlivost.

Trihydroxystearin najdete v:

Tvůj košík

Tvůj košík je momentálně prázdný.
Klikni zde pro pokračování v nakupování.
Děkujeme vám za zprávu! Brzy se ti ozveme Děkujeme za přihlášení k odběru newsletteru Upozorníme tě, až bude tento produkt opět k dispozici! Přidáno maximální počet dostupných položek.